Masterclass Just U

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? En wat straal jij naar anderen uit? Beiden zijn belangrijk voor jouw succes als ondernemer of als manager. Soraya Bloemendal, eigenaresse van SB Hairexperts en internationaal Hair & Beauty stylist, is één van de gastvrouwen van de masterclass Just U. Tijdens deze training krijg je handvatten om nog succesvoller te worden als ondernemer of in jouw leidinggevende functie. Meld je nu aan!

De masterclass Just U duurt een dag en wordt gegeven door drie powervrouwen:

  • Soraya Bloemendal
  • Saskia Mornink (business coach) en
  • Petra Holland (internationaal fashion fotograaf).

Tijdens deze training sta jij centraal. Aan het einde van de dag heb je meer zelfvertrouwen, waardoor je kunt bouwen aan jouw persoonlijke succes. De masterclass wordt in groepen van maximaal zes dames gegeven, zodat jij de aandacht krijgt die je verdient!

Innerlijk en uiterlijk

Om 9.00 uur starten we jouw dag. Het innerlijk is eerst aan de beurt. Samen met business coach Saskia ga je aan het werk met jouw mindset en de personal branding. Aan het einde van de ochtend heb je een persoonlijk plan van aanpak gemaakt, die gebaseerd is op jouw mooiste kwaliteiten en eigenschappen. Daarna is het tijd voor een heerlijke, uitgebreide en luxe lunch.

Vervolgens is het uiterlijk aan de beurt en word je onder handen genomen door Soraya met personal styling. Uiteraard leggen we het prachtige eindresultaat vast met een professionele business fotoshoot, die gedaan wordt door Petra. Tijdens dit onderdeel van de masterclass krijg je meer inzicht en handvatten op het gebied van styling, haar en make-up. Zo weet je precies wat bij jou past. Dit kan je weer gebruiken om op je best over te komen in jouw functie.

Ervaar het zelf!

Wil je ook succesvoller worden als ondernemer of manager of ambieer je juist een managersfunctie? Meld je dan nu aan voor masterclass Just U. Door bewust te zijn van wat je uitstraalt naar anderen, kun je dit op de juiste manier inzetten en daardoor groeien! Tijdens deze training helpen Soraya en de andere twee powervrouwen je om een match te realiseren tussen wie je bent en wie je wilt of kunt zijn.

Ervaar het zelf en meld je aan voor de eerste masterclass Just U op 23 april of 14 mei. Na de training heb je meer zelfvertrouwen, waardoor je makkelijker bouwt aan jouw succes.

Meer informatie