SB Hairexperts, dé kapsalon in Hardenberg

Bent u op zoek naar een goede kapsalon in Hardenberg of omgeving? Bij SB Hairexperts in Vroomshoop bent u van harte welkom! Neem plaats in één van onze fijne kappersstoelen en gun uzelf even een heerlijk relax-momentje. Of u nu een heel nieuw, fris kapsel wilt of juist alleen even uw punten wilt bijknippen, we maken altijd graag tijd voor u.

Knippen, verven en stylen

Dames, heren en kinderen in de omgeving van Hardenberg weten onze kapsalon goed te vinden. Elke dag zijn we met veel passie bezig met het mooi knippen, verven en stylen van verschillende soorten haar. Niets op haargebied heeft nog geheimen voor onze ervaren, vakkundige medewerkers.

Wij gaan een stapje verder dan de reguliere kapper, want wij kijken graag met u mee welk kapsel het beste bij uw gezicht en persoonlijkheid past. Op die manier stapt u na een behandeling bij SB Hairexperts met een brede glimlach en vol zelfvertrouwen de deur weer uit.

Uw kapsalon in Hardenberg en omstreken

SB Hairexperts is een moderne salon waar persoonlijkheid, aandacht en professionaliteit vanzelfsprekend zijn. Ons vakkundige team streeft ernaar om dé kapper in Hardenberg en omstreken voor u te zijn. Daarom volgen wij regelmatig cursussen en workshops, zodat u altijd de beste en nieuwste behandeling bij ons kunt krijgen.

We zijn met name gespecialiseerd op het gebied van:

  • lang haar;
  • speciale updo’s;
  • bruidskapsels;
  • kleuring;
  • stoere herenkapsels.

Maar wat u ook wilt met uw haar, het team van SB draait hun kam er niet voor om. Naast kapsalon zijn wij ook beautysalon en kunt u bij ons terecht voor heerlijke gezichts- en/of lichaamsbehandelingen. Bij SB Hairexperts in Vroomshoop kunt u dus een dagdeel genieten van uw speciale me-time. Maak nu een afspraak!

Haartraining bij SB Hairexperts

In onze kapsalon geven wij ook haartrainingen, waarbij onze professionals hun kennis graag delen met andere collega’s. Of het nu gaat om het creëren van big hair, het maken van bruidskapsels of het behendiger worden in touperen of vlechttechnieken, tijdens onze haartrainingen leren wij u de fijne kneepjes van het kappersvak.

SB Hairexperts is vanaf Hardenberg en omgeving prima bereikbaar, dus als u interesse heeft, neem dan gerust contact met ons op!