Wij zijn SB Hairexperts

Laten we kennismaken!

SB Hairexperts in Vroomshoop is een moderne salon waar persoonlijkheid, aandacht en professionaliteit vanzelfsprekend zijn. Voor uw gehele uiterlijke verzorging bent u bij ons aan het juiste adres, want naast een kapsalon vindt u bij ons een beautysalon. Onze vakspecialisten staan klaar voor uw haar-, gezichts- en/of lichaamsbehandeling.

Ons team bestaat uit enthousiaste vakidioten die avonden lang trainen, zodat u met een uniek kapsel en/of een ontspannen lichaam de deur uitgaat. Het fijne aan ons vak is dat we elke dag nieuwe dingen mogen creëren, mensen nóg mooier mogen laten voelen en steeds weer gezellige ontmoetingen vol bijzondere gesprekken hebben.

De specialisaties van SB Hairexperts liggen op het gebied van lang haar, speciale updo’s, bruidskapsels, kleuring en stoere herenkapsels. Maar wat u ook wilt met uw haar, het team van SB draait hun kam er niet voor om!

Soraya Bloemendal

Eigenaresse Soraya Bloemendal: “Mijn werk is mijn leven. Ik ga nooit met tegenzin naar de salon. Mijn liefde voor het vak begon al in mijn tienerjaren en die liefde werd beantwoord! SB Hairexperts moet mij delen met mijn gezin, daarom ben ik vier dagen in de week op afspraak werkzaam in mijn salon in Vroomshoop. De overige dagen vul ik zo goed mogelijk in met quality time voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat mijn kennis en enthousiasme niet verloren gaat, daarom geef ik regelmatig workshops, demo’s en haartrainingen in mijn salon. Het is ontzettend leuk om mijn opgedane ervaring met andere vakspecialisten te kunnen delen.”

Contactgegevens SB Hairexperts

SB Hairexperts vindt u aan de Hammerstraat 26, 7681 DE in Vroomshoop. U kunt heel makkelijk online een afspraak maken via onze website.

t. 0546 – 645 727
e. info@sorayabloemendal.nl

Openingstijden
Woensdag
09.00 – 18.00 uur
Donderdag
09.00 – 21.00 uur
Vrijdag
09.00 – 18.00 uur
Zaterdag
06.30 – 15.00 uur

Bekijk onze salon digitaal in 360 view

SB Hairexperts is genomineerd voor de Coiffure Award!