Volg een haartraining bij SB Hairexperts

Bij SB Hairexperts in Vroomshoop kunnen dames en heren terecht voor het knippen, kleuren en stylen van hun haar. Maar onze specialisten delen hun expertise ook graag met collega’s door middel van trainingen. Of het nu gaat om het creëren van big hair of bruidskapsels of het behendiger worden in touperen of vlechttechnieken, tijdens onze haartrainingen leren wij u de fijne kneepjes van het kappersvak

Volg een haartraining bij SB Hairexperts

SB Hairexperts is dol op haar en alles wat daarmee te maken heeft! Via onze trainingen willen we ons enthousiasme, vakkennis en ervaring overbrengen op collega’s. We geven vier soorten trainingen:

  1. Training: lang haar basis
    Het opsteken van lang haar kan een uitdagende klus zijn, maar met onze tips en tricks draait u uw hand er niet meer voor om. In deze training komen bevestigingstechnieken, toupage, preppen en vlechttechnieken aan bod. U kunt oefenen op een door u zelf meegebracht model.
  2. Training: lang haar master
    In de training lang haar master gaan we een stapje verder dan de basistraining. U leert de belangrijkste technieken voor het creëren van updo’s en bruidskapsels. U traint op een door u zelf meegebracht model.
  3. Training: vlechten
    Vlechten is een vak apart. Wellicht kent u de reguliere vlecht of invlecht wel, maar er is nog veel meer te ontdekken op dit gebied. De bestaande en nieuwe vlechttechnieken leert u tijdens deze training, zodat u na afloop zelfstandig diverse vlechttechnieken kunt uitvoeren. Daarnaast leert u hoe u deze kunt gebruiken in verschillende updo’s. U traint op een door u zelf meegebracht model.

Meld u aan

Aanmelden kan via het contactformulier, via telefoonnummer 0546 – 645 727 of kom langs in onze kapsalon in Vroomshoop. Ook voor vragen over onze trainingen kunt u contact met ons opnemen.