Vakkundige kapperstrainingen

Laat uw klanten stralen met nieuwe deskundigheid. Als kapper is het belangrijk om regelmatig bij te scholen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in het kappersgebied. Ontdek daarom onze unieke en veelzijdige trainingen die wij dit jaar aanbieden.

Wij geven 3 verschillende vakkundige trainingen voor kappers. Denk aan trendy festival kapsels, complexe bruidkapsels en een mix van verschillende technieken voor prachtige updo’s. Deze trainingen geven we bij u op een gewenste locatie, voor kleine of grote groepen. Via het contactformulier kunt u ons het gewenste trainingsniveau, bijzondere specificaties of andere vragen sturen over de trainingen.

Training: Trendy festival kapsels binnen 30 minuten

Creëer in een handomdraai snelle en verbluffende kapsels voor diverse festival of feestliefhebbers. Of ze nu op zoek zijn naar een trendy festival look of een hippe opfrisser na een knipbehandeling, met onze nieuwste trucs en technieken zorgt u voor een stijlvolle en verzorgde uitstraling.

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de nieuwste hippe festival kapsels  om zo uw klanten te voorzien van een trendy look. Verhoog uw productiviteit met snelle technieken om deze kapsels binnen 30 minuten te creëren. Daarnaast maakt u een onvergetelijke indruk op uw klanten door hen te voorzien van stijlvolle kapsels voor festivals, feestjes of andere speciale gelegenheden.

Training: Perfecte bruidskapsels

Leer geavanceerde technieken om verbluffende bruidskapsels te creëren en onderscheid u van uw concurrenten. Bruidskapsels zijn een gewild specialisme, ideaal om uzelf als kapper beter op de markt te presenteren. Maak uw bruidsklanten daarom helemaal gelukkig door hen te voorzien van romantische en perfect uitgevoerde kapsels voor hun speciale dag.

Maak uw bruidskapsels tot in detail perfect. In deze training gaan we aan de slag met boho side braid, bridal buns, low Pony, Romantic half up, 3D haar en andere verfijnde geavanceerde technieken. U leert hoe u uw klanten helemaal kan laten genieten tijdens hun dag vol liefde en romantiek. Waarbij het kapsel de hele dag goed blijft.

Training: Updo’s, vlechten en knotten

Verbreed uw algemene kennis van verschillende stijlen en technieken. Daarnaast trainen we uw snelheid in het creëren van updo’s door het oefenen van nieuwe trucs. Zo maakt u een onderscheidende indruk op uw klanten door hen te voorzien van de leukste, verfijnde updo’s.

Met deze training kiest u voor veel nieuwe technieken in een kort tijdsbestek. Zo verbreed u uw kennis in het creëren van eenvoudige en complexe updo’s. In slechts 3,5 uur leert u verschillende deskundige technieken in het stylen van een perfect kapsel. Perfect om deze technieken te gebruiken na een knip- of kleurbehandeling.

Kapperstraining boeken bij Soraya Bloemendal

Bent u klaar om uw kapper ambitie verder te laten groeien en te investeren in uw groei als zelfstandige kapper? Bij ons kunt u werken aan uw professionaliteit en deskundigheid. Verras uw klanten met de nieuwste vakkennis. Ook kunt u bij ons in de salon een comfortabele en functionele kappersstoel huren. Lees hier meer informatie over het huren van een kappersstoel.

Schrijf u vandaag nog in voor een training of het huren van een stoel, en maak de stap naar een nieuwe en succesvolle kapperscarrière. Aanmelden kan via het contactformulier, telefonisch of via e-mail.

Praktische informatie

Begin met het groeien van uw vakkennis als kapper! Onze trainingen bieden u de perfecte kans om deze groei te bereiken.
De trainingen kunnen worden gegeven aan verschillende groepsgroottes, klein of groot. Wat betreft prijzen is het 450 euro voor 4 personen en 50 euro p.p.  extra voor een groep tot maximaal 12 personen. De reiskosten voor de training zijn 0,26 cent per kilometer. De trainingen kunnen gewoon in uw salon of bij u thuis worden gegeven.

Wij zorgen voor de standaarden en poppen. U zorgt voor uw favoriete gereedschappen en producten. Denk aan stylingproducten, krultang, schuifjes, elastiekjes, afdeelklemmen, kam, of borstel.

Volg onze trainingen om de expert in verschillende kapsels en styling te worden. Aanmelden kan via het contactformulier of telefonisch via 06-55725454. Ook voor vragen over onze trainingen en stoelverhuur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer over Soraya Bloemendal

Bij Soraya Bloemendal in Vroomshoop verhuren we kappersstoelen en geven we verschillende kapperstrainingen. Met onze jarenlange ervaring in de kapperswereld helpen we u met het klaarstomen of groeien van uw kapperscarrière. Voor zelfstandige kappers of beginnende kapsalons. Nieuwsgierig naar onze diensten? Lees dan hier meer over Soraya Bloemendal.

    Soraya-Trainingen
    Soraya-Trainingen
    Soraya-Trainingen