Huur uw kappersstoel in Vroomshoop

Een comfortabele en stijlvolle kappersstoel is de eerste indruk die u kan laten zien als kapper. Bij Soraya Bloemendal bieden wij de mogelijkheid om hoogwaardige en aangename kappersstoelen te huren. Onze stoelen zijn ontworpen met een luxe gevoel voor uw klanten en de essentiële functionaliteit voor u als kapper.

Belangrijke eigenschappen van de kappersstoelen

Uitstekende hygiëne

Onze stoelen zijn makkelijk schoon te houden, uitstekende hygiëne is altijd gegarandeerd. Heeft u veel klanten op dezelfde dag? Dankzij het eenvoudige onderhoud zijn ze snel en efficiënt weer schoongemaakt voor de volgende klant.

Eenvoudig verstelbaar

Daarnaast zijn de kappersstoelen verstelbaar voor verschillende hoogtes en posities. Ideaal om de klant goed te kunnen helpen als kapper.

Hoogwaardige materialen

Dankzij de hoogwaarde materialen van de kappersstoel, zijn ze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Ook voor de kapper met meerdere klanten per dag blijven de kwaliteit en het comfort uitstekend.

Stijlvol design

Onze stijlvolle kappersstoelen geven een professionele en uitnodigende sfeer. Dit is belangrijk om uw klanten op hun gemak te stellen en vertrouwen te winnen bij de klant. Daarnaast zorgt het ook voor een betrouwbare en positieve reputatie voor u als kapper.

Bijkletsen of netwerk uitbreiden met andere zelfstandige kappers

Als zelfstandige kapper is het ook fijn om collega’s en andere kappers om u heen te hebben. In onze kapsalon vindt u dan ook de gezelligheid en collega’s die u zoekt. Verbreed uw professioneel netwerk door dagelijks bij te kletsen met andere zelfstandige kappers. Misschien ontdekt u wel een aantal nieuwe opdrachten of klanten na een interessant gesprek met anderen. Of vind steun en advies bij andere zelfstandige kappers bij lastige situaties zoals belasting of vervelende klachten.

De vaste kappers bij Soraya Bloemendal

Neem een kijkje bij onze vaste kapper die een kappersstoel bij ons huurt. Salon Marjon is een professionele kapsalon die de hele week een stoel huurt van Soraya Bloemendal. Laat u verwennen door de deskundigheid en het vakmanschap van Salon Marjon, en beleef een onvergetelijke klantbeleving met onze kappersstoelen.

Onze kapper expertise

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede kappersstoel te hebben. Wij zijn bekend met kappers waar persoonlijkheid, aandacht en professionaliteit vanzelfsprekend zijn. Meer weten over ons? Ontdek het concept van Soraya Bloemendal.

Deskundige kapperstrainingen

Ook geven wij verschillende kapperstrainingen aan groepen en individuen. De trainingen worden uitgevoerd voor verschillende niveaus. Denk aan beginner, geavanceerd of expert niveau. De trainingen verschillen van vlotte trendy kapsels tot volledig complexe bruidskapsels. Ontdek hier de trainingen van Soraya Bloemendal.

Neem contact op met Soraya Bloemendal

Interesse in het huren van onze trendy kappersstoelen? Wij vertellen graag meer over onze tarieven, beschikbaarheid en beantwoorden al uw vragen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via e-mail voor al uw aanvragen en verzoeken.