Kapsalon SB Hairexperts

Bij kapsalon SB Hairexperts in Vroomshoop staat een team van vakspecialisten voor u klaar. Of u nu een nieuw trendy kapsel, een indrukwekkende updo of uw uitgroei gekleurd wilt hebben, onze kapsters draaien hun kam er niet voor om! Zowel heren, dames als kinderen zijn bij ons van harte welkom om plaats te nemen in de kappersstoel.

Knippen, verven en stylen

Dagelijks houden we ons bezig met het knippen, verven en stylen van diverse soorten haar. Kort, middellang en lang haar, niets op haargebied heeft nog geheimen voor ons. U geeft zelf aan wat u met uw haar wilt of u geeft onze experts de vrije hand. Door naar uw wensen te luisteren, te kijken naar hoe uw haar valt en welk kapsel het beste bij uw gezicht en persoonlijkheid past, stapt u na een behandeling bij SB Hairexperts met een brede glimlach en vol zelfvertrouwen de deur weer uit.

Maak een afspraak.

Bruidskapsels

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Zo’n bijzondere dag vraagt natuurlijk om een bijzonder kapsel. Ons team van vakidioten gaat graag met uw haar aan de slag, zodat u extra kunt stralen op de mooiste dag van uw leven. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en vertalen we dit naar een kapsel dat precies bij u past. We maken voorafgaand aan het huwelijk eerst een afspraak voor een proefkapsel, zodat u zeker weet dat uw haar perfect zit op de dag zelf.

Maak een afspraak of kom langs in de kapsalon in Vroomshoop om uw wensen te bespreken.

Updo’s en vlechten

Heeft u een feestje, gaat u een avondje uit of wilt u gewoon eens extra uitpakken met uw haar? Maak een afspraak bij SB Hairexperts in Vroomshoop en laat ons team van vakspecialisten uw haar onder handen nemen. We zijn expert in het creëren van diverse updo’s en hebben de reguliere en nieuwste vlechttechnieken in de vingers. Met ons enthousiasme, vakkennis en creativiteit maken we van elk kapsel iets unieks.

Maak een afspraak en laat u verrassen!

Contactgegevens SB Hairexperts

SB Hairexperts vindt u aan de Hammerstraat 26, 7681 DE in Vroomshoop. U kunt heel makkelijk online een afspraak maken via onze website.

t. 0546 – 645 727
e. info@sorayabloemendal.nl

Openingstijden

Woensdag
09.00 – 18.00 uur

Donderdag
09.00 – 21.00 uur

Vrijdag
09.00 – 18.00 uur

Zaterdag
08.00 – 14.00 uur