De order mogelijkheid van ons nieuwe kappersboek is geopend!

Soraya Bloemendal heeft een prachtig boek samengesteld dat bij geen enkele kapper mag ontbreken.

Laat je klanten door de 180 pagina’s heen bladeren terwijl zij in de kappersstoel zitten en inspireer hen tot de mooiste kapsels. Creëer deze kapsels vervolgens in een handomdraai met de handige instructies in het boek.

Schrijf je nu in en krijg dit prachtige boek als eerste in huis.

Order het boek voor 1 maart 2022 en je wordt als eerste beloond met exemplaar. Jij betaalt slechts € 89,95 voor dit unieke kappersboek.

Schrijf je in voor de order!

SB Hairexperts is dé specialist in exclusieve haartrainingen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met onze collega’s. Opvallende, indrukwekkende kapsels, de coupe du jour of juist de nieuwste technieken van bijvoorbeeld het vlechten. De haarwereld heeft geen enkel geheim meer voor ons. En wij zoeken continu naar manieren om deze kennis en ervaring met zoveel mogelijk kappers te delen.

Om dit nog makkelijker te maken, heeft Soraya het afgelopen jaar hard gewerkt aan een prachtig boek. Jarenlange ervaring en de nieuwste haartrends zijn gebundeld in dit boek vol inspiratie voor jou en je klanten.

Bij elk kapsel staan duidelijke foto’s en een instructie waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit kapsel met gemak creëert. Per stap is er een uitleg in tekst en een bijbehorende foto. Ook vind je er verschillende QR-codes naar filmpjes met handvatten en tips voor deze kapsels. De kapsels zijn enorm gevarieerd: van vlechttechnieken tot bruidskapsels en van bun tot ponytail.

De strakke en stijlvolle vormgeving van het boek, maakt dit tot een echt tafelboek dat bij elke kapper in de salon hoort te liggen. Jouw klanten ontdekken nu pas wat er allemaal mogelijk is met hun haar. De aansprekende foto’s in mooie kleuren inspireren en illustreren dat. Een echt ‘must have’ voor iedere salon.

Schrijf je in voor de order!

Meer weten over dit boek of onze exclusieve haartrainingen?
Neem contact met ons op.

Telefoon: 0546-645727
E-mail: info@sorayabloemendal.nl

Het boek is in samenwerking met fotograaf Petra Holland gemaakt. 

Order het boek voor 1 maart 2022 en ontvang deze als eerste. 

*De prijzen zijn excl. btw en evt. verzendkosten. 

    E-mailadres:

    Facturatiegegevens:
    Ophalen of Verzenden:

    Verzendgegevens:

    Indien verzenden vul onderstaande gegevens in.