SB Hairexperts is genomineerd voor de Coiffure Award!

SB Hairexperts is genomineerd voor de Coiffure Award!

Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. Met deze haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de prestigieuze Coiffure Awards.

SB Hairexperts mag met trots mededelen genomineerd te zijn!

De jury beoordeelde ons beeld op kapsel, visagie, styling en fotografie. Het moest volledig in balans zijn. Dit jaar heeft dat meer dan tweeduizend inzendingen opgeleverd. Waaruit wij geselecteerd zijn. Met 23 anderen fantastische beelden.

Een bijzonder moment om de kappersbranche in het zonnetje te zetten. En een uitgelezen kans om topkappers onder de aandacht te brengen. De Coiffure Awards zijn dan ook al 28 jaar een ongeëvenaard evenement in de kappersbranche. Het maakt niet uit welke producten er gebruikt zijn. Tijdens deze wedstrijd is de jury onafhankelijk.

“Mijn werk is mijn leven. Ik ga nooit met tegenzin naar de salon. Mijn liefde voor het vak begon al in mijn tienerjaren en die liefde werd beantwoord! SB Hairexperts moet mij delen met mijn gezin, daarom ben ik vier dagen in de week op afspraak werkzaam in mijn salon in Vroomshoop. De overige dagen vul ik zo goed mogelijk in met quality time voor mijn gezin, familie en vrienden. Ik vind het daarnaast belangrijk dat mijn kennis en enthousiasme niet verloren gaat, daarom geef ik regelmatig workshops, demo’s en haartrainingen in mijn salon. Het is ontzettend leuk om mijn opgedane ervaring met andere vakspecialisten te kunnen delen.”Soraya Bloemendal

Kies voor SB Hairexperts foto 12 en maak kans op prijzen

Stemmen voor de Coiffure Award? Breng een stem uit via coiffureaward.nl/stemenwin en kies voor foto 12 wanneer je ons een steuntje in de rug wilt geven. Dat zouden wij enorm waarderen! Het kost niet meer dan een minuut om te stemmen.

Kies uit de genomineerden voor de Consumer Award 2020 en maak kans op de volgende prijzen:

  • Twee VIP-kaarten voor het Coiffure Award-gala op in Studio21 in Hilversum
  • Tien keer een verwenpakket van Schwarzkopf Professional

Per e-mailadres mag je één stem uitbrengen.

Sms’en kan ook! Ga naar coiffureaward.nl/stemenwin om te lezen hoe dit precies werkt.

Alvast hartelijk bedankt namens mijzelf en ons getalenteerde team!

Deel dit bericht!

Nieuwsbrief