Verkiezing van de leukste kapsalon

Kapsalon nominatie

Ook in 2020 wordt er op zoek gegaan naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers van Nederland. Vanaf 6 april tot en met 20 juni 2020 kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. SB Hairexperts maakt daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door de vakjury.

Stemronde en prijzen voor stemmers

Vanaf 6 april tot en met 20 juni kan iedereen via www.kapperenkapsalon.nl stemmen op zijn of haar favoriete kapper of kapsalon. Je mag maximaal 1 keer per device en per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigd voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie. Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:

  • Apple Earpods
  • VVV Giftcard t.w. € 100,00 o.a. te besteden bij Thuisbezorgd.nl
  • Gratis knipbeurt bij jouw favoriet (geldig tot jaar na coronacrisis)

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen:

  • Twee vliegtickets naar Ibiza. Aangezien ze de keuzevrijheid willen bieden met betrekking tot datum, tijdstip en luchthaven van vetrek aan de winnaar wordt dit uitgekeerd in de vorm van een tegoed van 250 euro zodat de winnaar zelf kan boeken. Geldig t/m 1 mei 2022.
  • Bol.com giftcard t.w.v. €100,00
  • Eén minuut gratis boodschappen doen. Hierbij geldt van ieder product slechts 1 stuk. Deze prijs heeft een maximale waarde van € 300,–

Deel dit bericht!

Nieuwsbrief