Succesvoller door de masterclass Just U

Wilt u nog succesvoller worden als ondernemer of manager? Meldt u dan aan voor de masterclass Just U. Soraya Bloemendal, eigenaresse van SB Hairexperts en internationaal Hair en Beauty stylist, is één van de gastvrouwen van deze training.

SB Hairexperts is een samenwerkingsverband aangegaan met Just U, met als doel andere lokale ondernemers en powervrouwen de kans geven om te groeien. Maar ook als u juist graag ondernemer wilt worden of een managersfunctie ambieert, kunt u uwzelf door deze masterclass ontplooien. De training wordt gegeven door drie powervrouwen, namelijk:

  • Soraya Bloemendal,
  • Saskia Mornink (business coach) en
  • Petra Holland (internationaal fashion fotograaf).

Het programma

U start de dag om 9.00 uur met de business coach. U gaat in een groep van maximaal zes personen aan de slag met uw eigen mindset en personal branding op online en offline gebied. Aan het einde van de ochtend heeft u een persoonlijk plan van aanpak dat is gebouwd op uw beste kwaliteiten. Daarna is het tijd voor een uitgebreide, luxe lunch.

Vervolgens gaan Soraya en de fotografe met u aan de slag. Daarbij staan personal styling en een business fotoshoot op de planning. Tijdens dit onderdeel krijgt u meer inzicht en handvatten op het gebied van styling, haar en make-up. Zo weet u straks precies wat bij u past. Tijdens de hele masterclass staat u centraal!

Iets voor jou?

Twijfelt u of de masterclass Just U iets voor u is? Ga dan na wie u ziet als u in de spiegel kijkt. Bent u tevreden met wat u ziet? Als u zelfvertrouwen uitstraalt, kunt u dit inzetten als ondernemer of in uw functie als manager. Wat anderen zien als ze naar u kijken is daarbij nog belangrijker.

Tijdens deze training helpen de powervrouwen u om een match te realiseren tussen wie u bent en wie u wilt of kunt zijn. Ervaar het zelf en meldt u nu aan voor de masterclass op 23 april of 14 mei. Na de training heeft u meer zelfvertrouwen, waardoor u bouwt aan uw succes!

Deel dit bericht!

Nieuwsbrief