Voor een uniek mooi en heel bijzonder kapsel gaat u naar SB Hairexperts

Tijdens de corona crisis, op het moment dat alle kappers hun scharen noodgedwongen moesten neerleggen, ontstonden er prachtige corona coups. We hadden er allemaal vrede mee dat ons kapsel er wat anders uitzag dan gangbaar is, het was gewoon niet anders. Maar nu de kappers weer volop aan het knippen zijn, is het tijd om uw corona coup om te toveren tot een waar kunstwerk gemaakt door een vakspecialist.

De winnende kapsalon binnen de gemeente Twenterand

Woont u in de gemeente Twenterand? Dan heeft u geluk! U vindt in de Hammerstraat op nummer 26 in Vroomshoop de kapsalon SB Hairexperts. SB Hairexperts is niet zomaar een kapsalon, het is de winnende kapper binnen de gemeente Twenterand met maar liefst een 9,5 uit zestig stemmingen! Of u nu een geheel nieuw trendy kapsel wilt laten knippen, een indrukwekkende updo laat creëren zodat u klaar bent voor een feestje of de uitgroei netjes bijgewerkt wilt zien worden, de kapsters van SB Hairexperts draaien hun kam er niet voor om. Een bezoek aan deze unieke haarsalon voor een mooi coupe is zeker de moeite waard. U wordt geholpen door een vakspecialist en dat voor een eerlijke prijs. Overigens is iedereen welkom! Zowel dames, als heren en kinderen kunnen zich zetelen in de kappersstoel van deze prachtig modern ingerichte kapsalon.

Weet u niet wat u aan moet met uw haar?

We hebben allemaal wel eens een bad hair day. Maar wanneer u kampt met het probleem dat u werkelijk niet meer weet wat u met uw eigen haar aan moet, dan weten de vakspecialisten van SB Hairexperts dat wel! Zodra u in de kappersstoel heeft plaatsgenomen kijkt de kapper naar hoe uw haar nu valt en aanvoelt. Vervolgens wordt er geluisterd naar uw wensen en wordt bepaald welk kapsel bij uw gezicht en persoonlijkheid past. U stapt na een heerlijke kappersbehandeling met een brede glimlach en vol zelfvertrouwen de kappersstoel weer uit.

Heeft u wat te vieren en wilt u uw haar laten doen?

Een trouwerij, groot feest of een speciale dag in het verschiet? Ook dan staan de kappers van SB Hairexperts voor uw kapsel klaar. Deze kappers zijn namelijk niet alleen een specialist op het gebied van knippen, kleuren en stylen maar ook het maken van updo’s en vlechttechnieken hebben ze in de vingers. Met heel veel enthousiasme, de juiste vakkennis en een salon vol creativiteit maken ze van uw kapsel werkelijk iets unieks. Wanneer u zelf in het huwelijksbootje stapt en een bruidskapsel laat aanmeten, dan wordt er altijd voorafgaand aan het huwelijk eerst een afspraak gemaakt voor een proefkapsel, zodat u zeker weet dat uw haar perfect zit op de dag zelf.

Een beautysalon in de kapperssalon

Bij SB Hairexperts is persoonlijke aandacht en professionaliteit vanzelfsprekend en dat gaat verder dan alleen uw haar. De uiterlijke verzorging bestaat namelijk niet alleen uit een mooi kapsel daarom is in de kapsalon ook een beautysalon gevestigd. De schoonheidsspecialiste geeft u graag advies over diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen waardoor u nog meer gaat stralen dan u al doet na een nieuw kapsel. De producten die in de beautysalon gebruikt worden tijdens de behandeling zijn compleet natuurlijk. Dat wil zeggen dat de fijne crèmes en oliën gebaseerd zijn op biologische plantenextracten, mineralen en vitaminen. Naast de beautybehandelingen kunt u in de beautysalon er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten harsen, epileren of verven of een feestelijke make-up te laten aanbrengen.

Vakidioten die avonden lang trainen en kennis delen

Alle kappers van SB Hairexperts zijn werkelijke vakidioten, ze vinden het geweldig om avonden lang te trainen en op elk gebied van het vak de beste en meest unieke kapper te worden. De specialisaties van het team van SB Hairexpert vindt u daarom al terug op vele gebieden zoals lang haar, speciale updo’s, bruidskapsels, kleuring en stoere herenkapsels. Deze haarspecialisten vinden het niet alleen zelf leuk om te trainen, ze geven ook trainingen aan andere kappers! Er worden regelmatig workshops, demo’s en haartrainingen verzorgt in de kapperssalon in Vroomshoop.

Trainingen bij SB Hairexperts in de Hammerstraat 26 in Vroomshoop

Een aantal keren per jaar organiseert SB Hairexpert trainingen. De eigenaresse vindt het eeuwig zonde als de opgedane kennis van haar eigen kappersspecialisten niet wordt gedeeld. Bent u ook een vakidioot en wilt u graag één van de volgende genoemde drie trainingen meedoen? Meldt u dan aan! U traint op een zelf meegebracht model.

Training: lang haar basis
Wilt u graag leren hoe u met handige tips en tricks lang haar kunt opsteken? Dan is deze training perfect voor u . In de training komen bevestigingstechnieken, toupage, preppen en vlechttechnieken aan bod.

Training: lang haar master
Het woord “master” zegt het al, het is een stapje verder dan de basistraining. U leert de belangrijkste technieken voor het creëren van updo’s en bruidskapsels.

Training: vlechten
Vlechten is een waar vak apart. Wellicht kent u de reguliere vlecht of de invlecht wel, maar er is nog veel meer te ontdekken op dit gebied. De prachtige nieuwe vlechttechnieken leert u tijdens deze training. Ook leert u hoe u deze kunt inzetten bij verschillende updo’s.

Deel dit bericht!

Nieuwsbrief